> Winterstop? Nope ... the Train is still moving (fast!)  03-02-2018

Na eerst nog twee gigs in België (met the Bruceband) en Duitsland gespeeld te hebben gespeeld en natuurlijk nog een serieus winteroptreden tijdens Holy Moly in Heerlen te hebben verzorgd, zijn we aan de slag gegaan met het nodige schrijfwerk. Momenteel zijn we al bezig hiervan opnames te maken ... :-)  Ook nog hard aan het werk met wat andere zaken maar dat moet nog even een verrassing blijven ... dus busy times! Ons eerstvolgende optreden staat gepland op zaterdag 31 maart tijdens het Crown Eggs Festival in Mechelen - reserveren van die datum is een goed idee!!

> Aram Rogalski pakt de bas op, Niels achter de kit!  07-11-2017

Het is weer even rustig geweest hier maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt bij the Leavin' Train! Na het vertrek van Dwayne hebben we nogal ingrijpende veranderingen in de bandbezetting door moeten voeren, iets dat natuurlijk wat tijd kost. Maar met gepaste trots kunnen we hierbij nu aankondigen dat Aram Rogalski (van o.a. System Pilot) het 'dikke-snaren-spel' nu voor zijn rekening gaat nemen en dat Niels Hochstenbach de bas gaat inwisselen voor de drum sticks (hadden we al eens gezegd dat hij een multi-instrumentalist is? ;-)

Ook zijn we enorm blij dat Paul weer zover hersteld is dat hij weer bij de Leavin' Train kan aansluiten en de band dus weer op volle sterkte aan het werk kan! CU y'all soon!

> Dwayne gaat naar Enschede!  26-08-2017

Met gemengde gevoelens moeten we bekendmaken dat onze drummer-man Dwayne is aangenomen bij het conservatorium in Enschede. Iets waar hij al een hele tijd van droomde en keihard voor heeft gewerkt is nu uitgekomen en we feliciteren hem van harte met deze belangrijke muzikale stap! Dit betekent natuurlijk wel dat het 'gezicht' van de band iets zal worden aangepast ... we'll keep you posted ;-) 

> Paul enkele maanden uitgeschakeld  10-08-2017

Het was flink schrikken toen we hoorden dat onze toetsenist Paul plotseling getroffen werd door een pittig 'medisch gevalletje'. Door dit voorval zal hij in ieder geval enkele maanden uit de running zijn maar we gaan ervan uit dat hij weer helemaal herstelt en z'n plek achter de toetsen nog voor het eind van het jaar weer kan innemen. Tot dan zullen we de gigs zonder zijn partijen door laten gaan. Keep on rockin' Paulus!!

> HarRock Festival 2017 UPDATE!  23-06-2017

Met pijn in het hart moeten we helaas onze gig tijdens het HarRock festival annuleren. De hitte van afgelopen week, in combinatie met de nodige airco verkoeling is helaas fataal geworden voor de stem van Calien. Het is daarom onverantwoord om dit optreden toch door te laten gaan en het risico te nemen dat het verder achteruit gaat - excuses naar organisatie en bezoekers!

> May we introduce: Niels!  08-02-2017

Wij wisten het al een tijdje maar recentelijk pas aangekondigd - onze bassist Hans heeft de band helaas verlaten en we hebben na een riedel audities zijn opvolger weten te vinden in Niels Hochstenbach - de nieuwe benjamin van de band ;-)  Deze talentvolle muzikant en multi-instrumentalist wordt momenteel goed ingewerkt en verheugen ons op het moment dat we in de nieuwe bezetting weer op de planken staan. Welcome Niels!!!

> ZEF Magazine recenseert onze CD 09-12-2016

Met spanning hebben we de recensie van onze CD door ZEF Magazine afgewacht. Een onafhankelijke kijk op het product zegt toch altijd net iets meer ... en daar waren ze dan - de woorden van Rob Rikers ... En wij? Helemaal happy! 
http://www.zefmagazine.nl/album/cal-the-leavin-train-album

> Onze tweede single "On the Run" op L1  09-11-2016

 Deze week waren (en zijn) we de hele week te horen op L1 met onze nieuwe single "On the Run" bij o.a. Plate-weg van DJ Ruud Kleinen - super mooi toch?

> EP presentatie in Cultuurhuis Heerlen  28-09-2016

Eindelijk is het zover! Cal &The Leavin'train zullen op zaterdag, 15 oktober 2016 aanstaande hun eerste EP aan het publiek presenteren. Dit zal plaatsvinden in het Cultuurhuis Heerlen. "We gaan er een mooi feestje van maken!!"

> Huiskamer concert groot succes!!  11-09-2016

BBQ, een grote tuin, en 40 gasten.. Hans van der Weijden heeft er een mooi feestje van gemaakt.
Ook wij hebben genoten. Van het optreden en natuurlijk.. de Ribs! Bedankt Hans!

> Cal &The Leavin'train bij Nu of Nooit!  08-09-2016

Yes! Ook wij zijn geselecteerd om met nog 29 andere Limburgse bands te strijden om de openingsact van Pinkpop 2017 te verzorgen. De eerste voorronde vindt plaats op vrijdag 14 oktober in de Nieuwe Nor te Heerlen; daar gaan we met nog 4 andere topbands in ieder geval er een geweldige muzikale avond van maken!

Saxofoniste Loes terug uit Peru!   12-08-2016

Ja hoor.. Na drie weken in Peru te zijn geweest is ze eindelijk terug! Voor meer informatie over haar trip check Xplore Bernardinus. Hier vind je foto's en een logboek van haar reis. Welkom thuis Loes! 

> EP Release  08-08-2016
De opnames en de mastering zijn afgerond en er wordt nu hard gewerkt aan de EP release. De CD zal worden uitgegeven via LN records en we gaan binnenkort een presentatie datum bekend maken. Stay tuned!

> ParkCity Live 15-07-2016
Morgen opent Cal &The Leavin' Train op mainstage van ParkCity Live 2016! Ontzettend leuk (en spannend) om samen met o.a. Bløf, Racoon, Jett Rebel en Typhoon dit podium te mogen delen ... See y'all tomorrow!

> Winnaar Huiskamerconcert  19-07-2016
Op basis van de 750e Facebook like hebben we een huiskamerconcert verloot onder de nieuwe 'likers' en de top 'delers' - de winnaar is geworden Hans van der Weijden! Proficiat en tot ziens in Veldhoven!

> Interview Oog op Heerlen   15-07-2016
Een mooi stuk geschreven door Robert Nijboer voor Oog op Heerlen. Te lezen via deze LINK